ScanNet og Microsoft etablerer udviklingshotel

Det lille Kolding-firma ScanNet har indgået en aftale med Microsoft, som gør ScanNet til det første danske webhotel, der tilbyder Microsofts udviklingsmiljø ASP.NET til virksomheder og udviklere.

De 200 første betalende gæster har ifølge virksomheden allerede har lejet sig ind. Blandt disse er skousen.dk, sportsmate.com og Flügger Extranet.

Det nye udviklingshotel skal gøre det billigere for virksomheder at benytte Microsofts omfattende ASP.NET-udviklingsmiljø. Hvor man tidligere udelukkende kun har fået adgang til ASP.NET ved at købe en samlet programpakke, kan udviklerne nu »leje« pakken, hvilket reducerer prisen drastisk og giver større funktionalitet, lyder argumenterne.

»I stedet for at købe egne værktøjer og selv stå for driften, kan kunderne nu få flere udviklingsmuligheder til en lavere pris. Tidligere kunne samme service koste programmører og virksomheder op mod 2500 kroner om måneden, hvis de selv købte og hostede værktøjerne. Med Windows Server 2003 kan vi nu tilbyde samme ydelse inklusiv komplet webhotel for en tiendedel af prisen eller kun 249 kroner om måneden,« siger Kenneth Madsen, direktør for ScanNet.

ScanNet forventer en omsætning på den nye service i intervallet mellem to og fem millioner kroner i det første år.

Den nye service er blevet mulig med lanceringen af Microsoft Windows Server 2003. Det nye operativsystem gør det muligt at tilbyde ASP.NET i en hotel-version.

»Vores kunder og partnere har længe efterspurgt muligheden af at tilbyde vores udviklingsmiljø som en hostet ydelse. Vi er derfor glade for at kunne offentliggøre ASP.NET-aftalen med ScanNet, som er den første af denne art, vi har indgået i Danmark,« siger Keith Thaulow, salgsansvarlig for Microsofts danske hosting-partnere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere