Konference om fremtidens digitale udvikling

I forbindelse med udstillingen Familiens Digitale Hjem, der afvikles i Bella Center 18. - 21. og 26. - 28. november, holder IT-Brancheforeningen en "Millennium Konference" den 19. november, som vil kaste et teknologisk blik på det næste årtusinde og give et bud på fremtidens digitale udvikling.


Først kom telefonen, så lyset, siden dampmaskinen, der lagde grunden til udviklingen af tog- og skibsdriften. Jo, slutningen af 1800-tallet bød på mangt og meget nyt på den teknologiske front.


Havde man i 1899 bedt Bell, Edison og Wright om at give deres bud på det næste årtusinde, hvad havde de mon så svaret? Anede de allerede dengang konturerne af den udvikling, som skulle ende med det digitale samfund, som vi kender i dag?


Desværre er det jo for sent at få det opklaret dette, men på IT-Branche-foreningens Millennium Konference får interesserede en ny chance - denne gang er det dog vores egen fremtid, det næste årtusinde, det gælder.


Blandt indlægsholderne er Jakob Lyngsø, adm. direktør for IT-Brancheforeningen, Merethe Gadeberg, adm. direktør for Sony Danmark, Kasper Larsens, salgsdirektør i Jubii og Sten Tromholt, adm. direktør for AHEAD.


Flere oplysninger findes på www.itb.dk.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    JN Data A/S
    Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere