ComON runder 25.000 artikler

Siden nyhedstjenestens start den 1. december 1997 har ComON publiceret 25.000 artikler på nettet.

Der er sket meget på it-fronten i de sidste otte år - og der har været meget at skrive om for nyhedstjenesten ComON, som lagde sin første artikel ud på nettet den 1. december 1997. Den artikel, du læser nu, har id-nummer 25000 i ComON's artikel-database, og det er ikke helt tilfældigt. For det er faktisk artikel nr. 25.000, der er lagt på ComON siden nyhedstjenestens start i 1997.

Det var dengang, hvor kampen mellem Microsoft og Netscape ikke var afgjort endnu, World Wide Web stadig var en forholdsvis ny opfindelse, og antallet af internet-brugere nærmede sig 150 millioner.

De fleste af historierne fra nettets unge dage kan stadig læses i arkivet. Prøv f.eks. artiklen med id-nummer 10, der handler om varemærke-beskyttelse på internet, eller nr. 11, der fortæller om Y2K-problemet set fra den daværende forskningsministers skrivebord.

Artikel nr. 12 spår om, hvordan fremtidens søgemaskine vil se ud - nu kan du selv tjekke, om vi fik ret ...

I anledning af, at ComON har rundet 25.000 artikler, vil redaktionen gerne sige tak til alle de læsere, der har været med hele vejen, og alle dem, der er kommet til igennem de sidste otte år.

Det har været spændende og fascinerende at følge nettets forvandling fra et redskab for it-entusiaster til et bredt massemedie, der efterhånden er blevet en uadskillelig del af vores kultur.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere