Artikel top billede

Google blæser på askeskyen

Google-ansatte skal flyves hjem.

Googles imperium er spredt ud over hele kloden og derfor har den islandske askesky også voldt problemer for verdens søgegigant.
Rygter vil vide, at firmaet har besluttet at komme de kolleger til undsætning, der er ramt af det europæiske flyveforbud.

Redningsmissionen skal gennemføres ved at samle de ansatte i Sydeuropa og sende dem i samlet flok fra Europa til USA i chartrede privatfly. Det skriver BusinessInsider.

Google har især mange ansatte siddende i Dublin, London og Zürich, men det er byer, som har befundet sig under askeskyen. Derfor opfordrer Google i en intern mail de ansatte til at søge syd på.

”Godmorgen Googlers, vi er klar over, at mange af jer er gerne vil hjem. Vi arbejder på flere løsninger, så vi kan sende folk hjem på private fly. Vi har dog ikke nogen konkrete planer endnu men opfordrer alle til at holde sig standby. Vi forsøger at sende et fly fra Sydeuropa til USA på onsdag”.

De pågældende ansatte opfordres derfor til at forlade de nordlige kontorer via tog eller busser.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere