Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Opkøb af hjemmeside-gigant forgylder investorer: Nu er prisen tæt på 50 milliarder kroner

Prisen på opkøbet af hjemmeside-giganten Squarespace stiger med seks procent.

Aktionærerne hos den amerikanske hjemmeside-gigant Squarespace kan se frem til at få en endnu større kursgevinst selskabets afnotering.

Det britiske investeringshus Permira løfter nu sit bud på hver enkel af selskabets aktier fra 44 til 46,5 amerikanske dollar, hvilket svarer til en ny samlet børsværdi på 7,2 milliarder dollar – svarende til knap 49 milliarder kroner.

Bag det reviderede bud er en anbefaling fra rågivningsfirmaet Institutional Shareholde Services, som vurderer, at Squarespaces seneste økonomiske resultater og udsigter giver grundlag for et højere bud, hvorfor det første bud blev afvist.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det aktuelle bud udgør en overbud på 36,4 procent i forhold til aktiens lukkekurs forud for offentliggørelsen af købstilbuddet 10. maj 2024.

Selve opkøbet er blevet godkendt og anbefalet af Squarespaces bestyrelse.

Squarespace blev børsnoteret i maj 2021. Dengang lød markedsværdien på i alt 6,5 milliarder dollar.

Afnoteringen af Squarespace vil give selskabet øget fleksibilitet og mulighed for at tilbyde værktøj til net-iværksættere i deres arbejde med skabe bedre online-brands og -transaktioner, lyder det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere