Børnehave brillerer i "Bedst på Nettet"

(Opdateret) Børnehaven Isbjørnen i Valby har en så fed, velgennemtænkt og brugbar hjemmeside, at den både blev nomineret til en specialpris og løb med vinderpokalen i kategorien »øvrige myndigheder«, da der i dag blev udråbt vindere i konkurrencen Bedst på Nettet.

Vinderne i It-og Telestyrelsens konkurrence blev i eftermiddag kåret.

Selvom It- og Telestyrelsen står som skaber af konkurrencen om at udvikle de bedste offentlige hjemmesider, forhindrede det ikke dommerpanelet i at tildele selvsamme styrelsen en hædrende omtale, da vinderne i Bedst på Nettet blev kåret i dag. Det skete i kategorien tværgående portaler, hvor www.it-borger.dk blev fremhævet sammen med vinderen i kategorien, nemlig Fødevarestyrelsens www.altomkost.dk.

Glamour var der til den integrerede institution Isbjørnen, der blev vinder i kategorien øvrige myndigheder. Børnehaven på Bymosevej i Valby, hvis hjemmeside hedder www.isbjoernen.dk, var desuden nominereret til dommerpanelets specialpris med temaet "en hjemmeside, der gør hverdagen lettere". Denne pris endte hos Erhvervs- og Byggestyrelsen for www.kts.dk) i kategorien forsknings- og uddanneselsinstitutioner, Stevns Kommunens Bibilioteker (www.bibliotek.stevns.dk) i kategorien kulturinstitutioner og Roskilde Kommune (www.roskildekom.dk), der vandt i kategorien regional og kommunal forvaltning, mens Erhvervs- og Byggestyrelsen (www.ebst.dk) vandt i kategorien statslige forvaltninger.

Forud for kåringerne var knap 500 hjemmesider gennemgået, mens dommerpanelet med formand Liselotte Lyngsø fra Future Navigator har udpeget vinderne.

http://www.bedstpaanettet.dk/




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere