Dansk PC-receiver til digitalt tv og Internet

Den danske IT-virksomhed KiSS Technology har udviklet en PC-receiver til modtagelse af landbaseret digitalt tv og Internet.

KiSS Technology løfter sløret for sin nye PC-receiver til jordbaseret digitalt tv og Internet på Telecom-messen i Norge den 16-18. oktober. Sammen med det Telenor-ejede Nokring har KiSS testet den nye PC-receiver, KiSS SATDEM T, i et pilotprojekt i et byområde tæt på Oslo.


"Terrestrielt leveret digitalt TV og Internet har den fordel, at det kan modtages med en almindelig antenne," siger marketingchef Bo Lustrup fra KiSS Technology.


Blandt de nye funktioner i de digitale modtagere er det såkaldte Personal Video Recording (PVR), som betyder at man kan optage digitalt tv direkte på harddisken, og senere afspille det - ganske som en videobåndoptager.


KiSS Technology udstiller på en fælles stand sammen med 19 andre danske virksomheder. Den fælles stand er del af et dansk eksportfremstød i Norge.


På standen vises også en PC-receiver til modtagelse af digitalt tv og Internet via satellit, KiSS SATDEM S, som markedsføres i Danmark sammen med Canal Digital. Samt programmet CoolDVD, der kan afspille DVD-film, video- og musik-CD'er samt MP3-filer.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    EG Danmark A/S
    Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere