iPhone kommer den 11. juni

Den meget omtalte iPhone fra Apple kommer på markedet i USA den 11. juni.

I januar viste Apple-chef Steve Jobs for første gang den nye mobiltelefon iPhone, som kombinerer telefon-, pda- og iPod-funktioner i en håndholdt enhed med berøringsfølsom skærm. Apple har allerede sagt, at telefonen kommer til sommer, men den nøjagtige lanceringsdato har ikke været kendt - før nu.

Men nu har det amerikanske teleselskab Cingular bekræftet, at lanceringsdatoen bliver den 11. juni. Datoen er ikke helt tilfældig. For lanceringen falder sammen den første dag af Apple's Worldwide Developers Conference, der finder sted i San Francisco fra den 11. til 15. juni.

Konferencen ventes ellers især at fokusere på Leopard, den næste generation af Mac OS X, der skal lanceres senere i 2007.

I USA bliver iPhone kun tilgængelig gennem Cingalur for mellem 499 dollar (4 MB hukommelse) og 599 dollar (8 MB hukommelse). Det vides ikke hvornår telefonen kommer til Europa.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






White paper
Optimering af Source-to-Pay: Identificér oplagte gevinster og skær omkostninger