David Bowie indgår aftale med MP3.com

David Bowie har underskrevet en licensaftale med MP3.com, som betyder at alle hans sange bliver tilgængelige online som MP3-musik.

Aftalen mellem David Bowie og musiktjenesten MP3.com betyder at kunstneren modtager betaling, hver gang en af hans sange hentes i databasen My.MP3.com. Den omstridte tjeneste blev i foråret lanceret med over 80.000 sange, som kunne høres som MP3-musik - hvis man allerede havde købt en CD med de pågældende numre.


Musikbranchen svarede med en stribe retssager, som sidenhen er bilagt med forlig. Men enkelte kunstnere mangler stadig. David Bowie ejer selv rettighederne til sine sange, og MP3.com måtte derfor forhandle direkte med kunstneren.


Bowie er kendt for at være en varm tilhænger af Internet. Han var tidligt ude med sin egen hjemmeside og startede i 1998 en Internet-udbyder, Bowie.Net.


Den nye aftale betyder at Bowie skal modtage en tredjedel af en cent, hver gang en af hans sange streames fra musiktjenesten. Til gengæld kan hans fans nu lytte til Bowie-musik over Nettet - efter de har købt CD'en.


(Kilde: CNET)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere