Digitale hvalpe fra Sony

Hunden der hverken behøver gåture, loppekure eller angriber posten er tilbage i ny inkarnation. Andet kuld af Sony's digitale kæledyr, metalhunden Aibo, er snart på gaden.


Aibo blev lanceret i Japan i foråret og japanerne tog imod den digitale vovhund med kyshånd - det første "kuld" på 3.000 eksemplarer blev revet væk på kun 20 minutter.


Til de, der ikke allerede kender Aibo, skal det siges, at den digitale vovse kan alt det, der forventes af et kæledyr. Aibo reagerer - efter oplæring - på sin ejers stemme, den kræver opmærksomhed for at være glad og den elsker at lege. Aibo er cirka 28 centimeter høj - og når den er glad, er den programmeret til at logre med halen.


Aibo kan bestilles via Sony's officielle Aibo Site og koster den nette sum af 20.000 kroner. Det samme som en analog vovse med god stamtavle.


Kig også på www.aibo.com, der tager et generelt kig på robotteknologi for private.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    EG Danmark A/S
    Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere