Nokia præsenterer ny spiltelefon

Den finske mobilgigant Nokia har officielt præsenteret sin nye hybrid mellem en mobiltelefon, musikafspiller og håndholdt spilkonsol.

Nokia har fremvist et nyt underholdningsprodukt, N-Gage, som ligner en direkte konkurrent til Nintendos Gameboy. Med den nye N-Gage kan spillere både dyste mod hinanden lokalt gennem en Bluetooth-radioforbindelse og over længere afstande ved at benytte mobilnetværk.

Den mobile spilkonsol kan også fungere som triband-mobiltelefon, FM-radio og digital musikafspiller (MP3 og AAC). Den er udstyret med en farveskærm, som kan vise en opløsning på 176 x 208 pixels i 4.096 farver.

N-Gage måler 13,37 x 6,97 x 2,02 cm og vejer omkring 137 gram. Nokia fortæller at en batteriopladning rækker til 3-6 timers spil, 8 timers musikafspilning eller 20 timers radiomodtagelse.

Spillene skal sælges separat på memory module kort. Nokia vil selv udgive spil til den nye maskine. Samtidig har spilfirmaer som Activision, Eidon og Sega indgået aftaler med Nokia om at producere spil til den nye spilkonsol. Spillene skal sælges gennem telebutikker og computerforretninger.

»Spilleoplevelsen kan yderligere optimeres, når netværksoperatører og serviceudbydere træder ind i værdikæden og tilbyder spilrelaterede mobile services såsom mulighed for at downloade flere spilniveauer, ekstra spilfeatures og spilkarakterer såvel som at tilbyde online multiplayerspil og communities,« siger Johan Eidhagen, marketingschef, Nokia Mobile Phones Skandinavien.

Den nye N-Gage kommer i handlen i årets fjerde kvartal, fortæller Nokia. Prisen er endnu ikke offentliggjort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere