Maconomy og Nokia indleder WAP-samarbejde

Et samarbejde mellem Maconomy og Nokia skal muliggøre mobil opdatering af virksomheders projekt-informationer. Ved brug af WAP-teknologien kan medarbejdere få adgang til virksomhedens intranet - uanset hvor de befinder sig.


Maconomy har valgt at integrere Nokias WAP teknologi i virksomhedens browser-baserede time- og omkostningsregistrering "Timesheet & Expense".


- Vi forventer, at WAP teknologien grundlæggende vil ændre den måde, hvorpå servicevirksomheder i dag driver forretning. At være on-line og kunne udveksle projektinformation - hvor som helst og når som helst - gør for alvor service-industrien teknologisk fleksibel, kunde-orienteret og geografisk uafhængig, vurderer Bjørn Bagge, Partner Manager i Nokia.


Per Tejs Knudsen, administrerende direktør i Maconomy Corporation supplerer:


- Vores mission er at tilbyde software, der automatiserer service-industrien. Efter Nettets succes er videreudvikling af WAP teknologien et naturligt næste skridt. Specielt for ansatte på farten bliver det en altafgørende fremtidig konkurrenceparameter at være on-line med virksomhedens informationssystem. Og dette sikrer WAP teknologien, idet den muliggør hurtig og præcis opdatering - kun ved brug af en mobiltelefon - af eksempelvis time- og omkostningsregistrering, siger han.




    IT-JOB

    Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

    Test Manager

    Capgemini Danmark A/S

    Salesforce CTO - Nordics

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Infrastrukturspecialist til tværfagligt team
    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Alfapeople Nordic A/S
    Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere