Artikel top billede

Tocifret million-underskud hos Jubii

Men der er overskud i sigte i år, lover ledelsen.

Jubii A/S kom ud af 2009 med et underskud på 15,9 millioner kroner. Dermed har den danske portal ikke vendt tilbage til fordums gode dage, hvor mange danskere begyndte deres internet-færden hos Jubii.

Men underskuddet er trods alt blevet mindre siden sidste år, og Jubii-ledelsen forventer, at 2010 bliver et år med overskud. Siden januar har firmaet haft sunde tal på bundlinjen.

Jubiis giver tidligere samarbejdspartnere skylden for, at 2009 ikke gav et prangende resultat, men den generelle økonomiske krise får også en del af skylden.

Til gengæld roser Jubii sig selv for, at det nu ser ud til, at det kendte varemærke er på vej tilbage. De forbedrede resultater hænger ifølge firmaet sammen med en større omlægning af Jubii. Omlægningen betyder blandt andet, at Jubii ser sig selv som et mediehus i stedet for en søgemaskine. Indholdet hentes primært ind på siden via samarbejdsaftaler med eksterne partnere. Firmaet har allerede droppet sin egen søgemaskine og anvender nu Googles i stedet.

Jubii blev relanceret sidste år i november.

”Vi har det seneste år arbejdet målrettet for at skabe en af Danmarks stærkeste onlinemedievirksomheder. Fokus har været på at gøre forretningen sundere og skabe et knivskarpt produkt til både vores brugere og annoncører. Vi kan heldigvis konstatere, at strategien virker, for Jubii er nu en virksomhed i vækst,” siger administrerende direktør Henrik Busch.

Jubii har cirka 675.000 unikke brugere om måneden. De seneste to år har hjemmesiden flyttet sig mellem plads nummer 15-20 på FDIMs liste over de mest besøgte danske sider.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere