IT-Universitetet holder spildag

Game Lab på IT-universitetet holder åbent hus fredag og inviterer alle til at prøve nye spil udviklet af de studerende.

Fra kl. 15.00 fredag eftermiddag er alle nysgerrige inviteret til at kigge forbi på IT-universitetet, som holder sin Play Day den 28. maj. Her kan alle komme og prøve de nyeste spil, som de studerende har udviklet.

"Først og fremmest er det her en fejring af de studerende. Vi vil anerkende det hårde arbejde, de laver i forbindelse med at lave spil under studierne, og vi vil fremvise de spil, de har lavet i løbet af året," siger Miguel Sicart, der er leder af Media Technology and Games-linjen på IT-Universitetet.

Der vil være mulighed for at afprøve omkring 12 computerspil og få en snak med mere end 50 studerende på IT universitetet. Desuden vil universitetets Game Lab og atrium være fyldt med spilbare ting og sager.

"Der er mange interessante spil, men det mest kendte er nok ”Kill Me”, et Flash-spil, som blev omtalt i den toneangivende Indie Games weblog. Der er også en række meget interessante spil, som er lavet på spiludviklingskurset, for eksempel ”Little Lisa” og ”Don´t Look Now”. Hvis du er interesseret i computerspil, er de alle sammen interessante," siger Miguel Sicart.

Han beskriver Play Day som universitetets pendant til afgangsudstillinger på kunstskoler, hvor omverden kan se, hvad de studerende laver til dagligt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere