Digital musiksalg

Efter Universal Musics bekendtgørelse i januar måned om musiksalg som downloads over Nettet, har også BMG og Sony Music bøjet sig for udviklingen, og er hoppet på den digitale vogn. Fra juni skulle det være muligt, at downloade enkeltnumre - altså ikke hele albums - fra BMGs kunstnere. Det være sig alt fra Toni Braxton og Eurythmics til Foo Fighters og Garbage. Først senere på året vover
selskabet sig ud i hele albums til download på Nettet.


BMG's tiltag følger naturligt efter selskabets fusion med Universal Music og Karl Slatoff, der er chef for new media afdelingen hos BMG, mener at musikindustrien med hjælp fra Internet vil vokse fra, at være en 40 mia. dollars maskine til, på årsbasis, at kunne give 100 mia. dollars ben at gå på.


Sony svarer igen, og annoncerede i dag, at de, inden måneden er omme, vil sætte 50 singler til salg over Nettet som downloads.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere