Hjælp en ældre kvinde på hendes sidste rejse

I en sælsom demo kan du følge en ældre kvinde på den sidste tur gennem livet. Hvis du køber den fulde version får du en ekstra ting med i købet: Hendes død.



Det er måske sidste gang, hun kommer til at se skyerne passere henover himlen. Kvinden bevæger sig af den lige sti forbi gravstederne for dem hun kendte. Uanset om hun dør nu eller ej, er livet under alle omstændigheder ved at rinde ud.

Hun virker mæt af dage.

Det er præmissen i en sælsom demo for et spil, eller et interaktivt maleri, som firmaet bag beskriver det.

I demoen fører man kvinden på hendes vandring mod en bænk på kirkegården. De eneste andre mennesker er dem, der allerede er døde. Fuglene flyver forbi, og efteråret har indtaget tiden. Hun sætter sig på bænken, og tænker på dem, som ikke er mere, mens en sang fortæller deres historie. Der var den dødfødte pige. Tanten der aldrig vågnede op af sin drøm, og manden der tabte til kræften. Måske dør kvinden selv, og måske rejser hun sig igen fra bænken, så du kan følge hende ud af kirkegården indtil i igen en dag vender tilbage. Det hele afhænger af, om du har ofret fem dollars. Hvis ikke, så vil hun for evigt blive fastholdt i længslen efter den sidste time. Men hvis du har forbarmet dig og betalt, kan det ske, at kvinden dør til sidst for måske at gense dem hun kendte.

Der er absolut ingen grund til selv at hente spillet. Men det er alligevel det værd.

Demoen er udviklet af den belgiske spilduo i firmaet Tale of Tales. De er netop nu aktuelle med det anderledes og esoteriske spil The Path. Det bygger på eventyret om Rødhætte og har de samme (over)naturlige undertoner som The Graveyard. Firmaets erklærede mål er at skabe spil, der er følelsesmæssigt involverende og følger andre regler end den traditionelle spilbranche.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere