Ugens tilbud: 1000 Facebook-venner for 1000 kroner

Firmaer kan nu købe sig til popularitet på Facebook. Men Twitter-følgere er billigere.

Jodle Birger har fortalt os, at rigtige venner ikke kan købes for penge, men det blæser firmaet uSocial.net på.

Firmaet tilbyder andre virksomheder at købe støtter på Facebook. Altså de personer, der tidligere blev betegnet som ”fans”, men som Facebook lidt mindre mundret nu har givet betegnelsen ”Synes godt om”.

Prisen for 1000 tilhængere ligger på cirka 200 dollars (1000 kroner). For større bunker ”synes godt om”-tilkendegivelser vil der blive afholdt auktioner.

Det australske firma hævder, at det er i stand til at sælge helt op til 20 millioner tilhængere af gangen, hvis et firma gerne vil booste sin tilstedeværelse på Facebook eller andre sociale netværk for eksempel YouTube og Twitter. I øjeblikket er der slagtilbud på Twitter-følgere. De er lidt billigere og kan erhverves for cirka det halve af prisen på en Facebook-følger.

Det oplagte spørgsmål er så, om de købte venner overhovedet er noget værd? Vil de nytilkomne tilhængere ikke bare forlade Facebook-siden igen?

uSocial.net lover, at der er tale om ”ægte” personer, som har en reel interesse i det produkt, som et givent firma sælger, og at kunderne selvfølgelig altid har mulighed for at specificere hvilke lande og aldersgrupper de vil have fingrene i.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere