Ny PlayStation-emulator til Pentium-pc'ere

Den nye Bleem emulator forvandler en ganske almindelig pc til en Sony PlayStation. Programmet "snyder" PlayStation-spil til at tro, at de afvikles på en spillekonsol. Spillene leveres på ganske almindelige CD'ere, der uden problemer kan læses i pc'ens CD-ROM drev. Emulatoren bliver officielt udsendt den 10. april og vil koste 39.95 dollars. I USA koster PlayStation-konsollen 130 dollars. En demo-version af emulatoren kan hentes fra nettet; denne udgave er dog begrænset på en række punkter, bl.a. er opløsningen meget lav og emulatoren kan ikke håndtere lyd.
Det er endnu usikkert, om Sony-koncernen vil forsøge at stoppe salget af emulatoren. I februar forsøgte koncernen uden held at forbyde salget af en PlayStation-emulator til Mac fra Connectix. (Kilde: Wired)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Targit A/S
    Udvikling og salg af software til business intelligence.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere