PlayStation 3 bliver 1.000 gange hurtigere

Den næste PlayStation-generation PSX3 bliver mindst 1.000 gange hurtigere end PlayStation 2.

Sony planlægger allerede en efterfølger til den nye PlayStation 2 spillekonsol, som ellers kun har været i handlen i nogle få måneder. PlayStation 3, eller PSX3, bliver en konvergensmaskine, der skal fungere som det centrale omdrejningspunkt for underholdning i hjemmet. Konsollen skal integrere indhold fra Sonys film- og musikdivision.


Internet-tjenesten Gamespot har snakket med Shinicki Okomoto fra Sonys udviklingsafdeling og den adm. direktør Ken Kutaragi, som fortæller at den kommende konsol allerede befinder sig i udviklingsfasen. Den bliver mindst 1.000 gange hurtigere end toeren og indeholder nye, avancerede grafikchips.


Flere detaljer om PlayStation 3 kan læses i magasinet "Scientific American", hvor Kutaragi beskriver konsollen som et nøgleprodukt for hele selskabets produktkæde. Med indbyggede funktioner til e-handel og homebanking skal PSX3 køres i stilling som et jævnbyrdigt alternativ til hjemme-pc'en.


(Kilde: digitoday.no)


Læs også:

Sony fordobler produktionen af PlayStation 2

Mangel på PlayStation 2 i Danmark




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere