Dixanet: Billigt bredbånd til efteråret

Dixanet ruller sit billige bredbånds-tilbud ud i København til september. Resten af Danmark må vente til 2002.

Få en 2 Mbit/s ADSL-forbindelse og gratis telefoni i Danmark for 398,- kroner om måneden. Sådan lød udmeldingen fra det nye selskab Dixanet i sidste uge - og planerne ser ud til at holde. Ifølge Telestyrelsens website har Dixanet indgået flere aftaler om samhusning og rå kobber. Det skriver Computerworld online.


Dixanet tilbyder først sit ADSL discount-tilbud til Københavnerne. Ifølge planerne til september. Firmaet regner med at dække resten af Danmark i løbet af 2002, hvorefter der skal ekspanderes til Sverige og Tyskland.


Dixanets er startet af den tidligere FIL-formand Basse Bergqvist. Han fortæller til Computerworld online, at Dixanet har adgang til stor datakapacitet på to-tre fiberringe i de største byer i Danmark og dermed kan garantere en hastighed på 2Mbit/s til slutbrugerne.


Det er dog ikke oplyst hvilke leverandører til kobberet han samarbejder med.


(Kilde: Computerworld Online)


Læs også:

  • Billigere bredbånd til Københavnerne




    • Brancheguiden
      Brancheguide logo
      Opdateres dagligt:
      Den største og
      mest komplette
      oversigt
      over danske
      it-virksomheder
      Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
      Ed A/S
      Salg af hard- og software.

      Nøgletal og mere info om virksomheden
      Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

      Kommende events
      Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

      Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

      20. august 2024 | Læs mere


      Det Digitale Produktpas

      Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

      21. august 2024 | Læs mere


      Cyber Security Summit 2024

      På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

      27. august 2024 | Læs mere