Fotomodeller slås om Nettet

De to fotomodeller Danni Ashe og Cindy Margolis kæmper om, hvem der er den mest populære kvinde på Nettet.

Striden går på, hvis billeder der er blevet downloadet flest gange. Hidtil har modellen Cindy Margolis haft rekorden som den mest downloadede kvinde på Nettet, men nu har en anden model, Danni Ashe, trængt sig på. Ifølge Guiness rekordbog er billeder af den barmfagre Ashe blevet hentet ned hele 841 mio. gange siden 1996, skriver CNN.


Danni Ashe, der udfolder sig på to hjemmesider, danni.com og Dannis Hard Drive, henvendte sig selv til Guiness for at få rekorden. Guiness regnede sig frem til rekorden ved at gange antallet af unikke brugere med det gennemsnitlige antal billeder, der hentes. Ifølge Guiness må Margolis nøjes med andenpladsen fordi der ”kun” hentes omkring 58 mio. billeder fra hendes hjemmeside.


Cindy Margolis (cindymargolis.com) har dog ikke tænkt sig at afhænde titlen uden kamp. Ifølge Margolis’ agent har Ashes kun fået rekorden, fordi billeder, hvor hun poserer med andre modeller, også er talt med.


Danni Ashe skaffer sig desuden flere brugere ved at posere nøgen. Margolis beholder (noget af) tøjet på.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere