Velkommen til et nyt ComON

I dag bliver ComON relanceret med nyt design. Med nyt design markerer vi endeligt, at ComON har fået nye ejere. Som det sikkert allerede er en del bekendt har ComON skiftet ejere idet SOL solgte ComON til n-com i det tidlige forår 2001.

I dag overgår ComON til nyt design. Med nyt design markerer vi endeligt, at ComON har fået nye ejere. Som det sikkert allerede er en del bekendt har ComON skiftet ejere idet SOL solgte ComON til n-com i det tidlige forår 2001.

Siden overtagelsen har vi lært ComON's medarbejdere at kende samt lanceret en papirudgave at ComON som er blevet overordentligt vel modtaget af mange tusinde læsere - tak for det.

Udover dette har vi arbejdet på at relancere ComON på nettet. Vi har som I kan se ændret på layoutet - men alligevel holdt det indenfor den tradition I kender. Vi er så småt begyndt at tilføje nye funktionaliteter - men det er vores klare ambition, at der skal mange flere til. En del af disse er allerede lavet - men vi vælger af
driftsmæssige hensyn, at lancere dem lidt ad gangen.

Det er n-coms klare målsætning, at det er brugerne, der bestemmer hvordan sitet skal se ud og fungere. Derfor vil vi opfordre alle til at komme med kommentarer i tråden "nyt design" i forummet. Alle indlæg vil blive læst og vurderet, hvorefter vi udvikler og ændrer som der er stemning for og som det er teknisk muligt. Vær opmærksom på at alting
ikke kan ændres med det samme - så hav tålmodighed. Husk det er Jeres site - vi stiller teknologi, viden og udvikling til rådighed - men I som brugere er i høj grad med til at skabe Danmarks suverænt bedste IT-site.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere