Mobidur: Vi har ikke noget at skjule

Nystartet webbutik kom for hurtigt i gang. Allerede i dag blev betalingsbetingelserne ændret.

Det gik for stærkt, da onlineforhandleren Mobidur.dk gik i luften i dag. Personerne bag firmaet nåede ikke at få praktiske ting, som e-handelsmærke eller en dansk registrering af selskabet på plads inden Mobidur.dk blev lanceret i Danmark. Nu lover salgsdirektør Thorstein Sigurdardottir at få formalia på plads.

»Vi er kommet en uge for tidligt i gang, men vi har ikke noget at skjule,« siger salgsdirektøren.

Firmaet arbejder nu ihærdigt på at få et dansk SE-nummer såvel som et e-handelsmærke. I øjeblikket forhandler slagsdirektøren også om at flytte ind i nogle kontorlokaler på Falkoner Allé.

Interessen for den nye butik har været positiv efter presseomtalen i dag.

»Vi har god succes med 1.000 besøgende i dag,« siger Thorstein Sigurdardottir.

Efter den første artikel tidligere i dag om webbutikken har Mobidur allerede ændret deres betalingsbetingelser. I virksomhedens oprindelige setup skulle alle kunder indbetale pengene direkte til firmaets bankkonto, når varen blev bestilt. Nu er teksten ændret på hjemmesiden, så kunderne først skal betale på et girokort, der kommer efter varen er modtaget. På sigt skal kunderne kunne betale med Dankort direkte på hjemmesiden, lover salgsdirektøren.

»Det vil ikke være korrekt overfor kunderne at kræve forudbetaling, så vi har valgt at omskrive betingelserne og give otte dages kredit,« siger Thorstein Sigurdardottir.

Resten af betalingsbetingelserne er en udfordring for konkurrenterne. Mobidur tager hverken gebyr for ekspedition eller forsendelse. Alle priser på hjemmesiden er rene nettopriser.

»Kunderne gider ikke skjulte gebyrer. Vi er billige, men vi tjener på det. Vi skal være her i det lange løb,« siger Thorstein Sigurdardottir.

Thorstein Sigurdardottir er 35 år og uddannet økonom. Han har tidligere været ansat i en bank, hvor han arbejdede med finansielle produkter til erhvervskunder. Nu vil han prøve kræfter med noget nyt. Han oplyser, at Mobidur er en filial af et engelsk indregistreret selskab, men vil ikke oplyse, hvem investorene bag selskabet er. Varerne kommer fra en svensk distributør. Hvem vil Thorstein Sigurdardottir ikke oplyse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere