Artikel top billede

Nu kan ismaskinen genkende dit smil

En ny isautomat genkender kunderne, analyserer deres ansigtsudtryk og sender billeder til Facebook.

Smil til automaten og du kan få en gratis is. Den store Unilever-koncern har fået udviklet en ny isautomat, som er proppet med højteknologi. De første Share Happy-testmaskiner er opstillet i Frankrig, Portugal og Singapore. I stedet for en glasvitrine med de forskellige isprodukter har maskinen en touchscreen, hvor isen bliver præsenteret med animationer og lyd.

Isautomaten reagerer automatisk, når man nærmer sig, og den er udstyret med automatisk ansigtsgenkendelse, som forsøger at gætte sig frem til personens alder og køn. Maskinen analyserer også ansigtsudtrykket og bruger det til at finde frem til, hvilket humør man er i.

Og mere end det. Hvis man smiler til maskinen, kan man være heldig og vinde en gratis is. Maskinen tager et billede af den glade iskøber og uploader selv billedet til Facebook og andre sociale netværk – forudsat selvfølgelig at man har accepteret det.

Den intelligent automat til 20.000 dollar er koblet på Unilevers netværk per 3G eller WLAN og sender selv en advarsel, når den er ved at være tom. Der er også en bevægelsessensor, som registrerer hvis nogen slår til maskinen eller forsøger at ødelægge eller flytte den, og optager en video af gerningsmanden – smil eller ej – der straks sendes til hovedkvarteret.

En reklamevideo med den nye ismaskine kan ses på denne side.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere