Maconomy vokser 24 procent i tredje kvartal

ERP-hus holder fast i budgettet for 2007 med salg for 225 millioner kroner.

Maconomy melder om en omsætningsvækst på 24 procent i årets tredje kvartal til i alt 50 millioner kroner.

Det fremgår af en børsmeddelelse tirsdag. Det er især ERP-branche- løsninger til reklamevirksomheder, der trækker Maconomy op. Indtil videre har selskabet solgte licenser til reklamebranchen for 17 millioner kroner. En stigning på 56 procent i forhold til samme periode sidste år.

I Danmark er det samlede salg steget 30 procent i forhold til tredje kvartal sidste år.

Administerende direktør Hugo Dorph siger i børsmeddelelsen, at man de sidste to år ikke længere blot vil have vækst for vækstens skyld. Nu gælder det om gøre væksten profitabel.

»Vi har nu organiseret samtlige kunderettede aktiviteter under Claus Thorsgaard, COO med henblik på en mere effektiv orkestrering af vores salgsafdelinger,« siger Hugo Dorph, Maconomy.

Antallet af ansatte i Maconomys er vokset til 222 og ledelsen regner med, at sælge for 225 millioner kroner i år og få et nulresultat før skat.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere