Ny appliance-leverandør ind i Danmark

Applicemarkedet for sikkerhedsprodukter er i vækst. Den amerikanske producent Oculan satser på at komme ind på det danske marked for at få del i den lukrative vækst.

Applicemarkedet for sikkerhedsprodukter er i vækst. Den amerikanske producent Oculan satser på at komme ind på det danske marked for at få del i den lukrative vækst. International salgsdirektør Kimo Kong mener, at firmaets applianceserver har gode muligheder, selv om den koster i omegnen af 100.000 kroner.

»Det er rigtigt, at vi ser markedet for Oculan 250 som værende virksomheder på over 200 ansatte, men dem mener jeg også, der er en del af i Danmark,« siger han.

Christian Schmidt fra Draware, der er dansk distributør på Oculan 250, vurderer også, at produktet har gode muligheder i Danmark. Derfor går han nu ud sammen med Oculan for at finde forhandlere i Danmark.

»Det passer godt ind i de IT-afdelinger, hvor man normalt ikke har ressourcerne til systemadministration inhouse. Det kan man få med dette applianceprodukt,« siger Christian Schmidt.

Han mener i øvrigt, at Oculans produkter også vil kunne være interessante for danske virksomheder, som har under 200 ansatte.

»Ser man på virksomhedernes samlede it-investeringer, så er 100.000 kroner altså ikke mange penge, når det drejer sig om sikkerhed,« siger Schmidt.

Christian Schmidt ser da også store muligheder i produktet, der kun sælges gennem kanalen.

»Vi har allerede nogle af vores partnere med. Jeg tror, det rammer en god niche på det danske marked,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere