Telmore-kunder søger mod CBB

Efter salget af Telmore til TDC har CBB Mobil mærket en øget tilstrømning af kunder fra netop Telmore. Men en decideret kundeflugt er der ikke tale om, fortæller CBB's direktør.

Siden rygterne i december 2003 begyndte at svirre om, at TDC var ved at overtage hele Telmore, har Telmores store discount-konkurrent CBB Mobil mærket en øget tilgang af kunder.

»Siden vi startede, har vi haft en jævn tilgang af nye kunder, men siden december er det steget endnu mere. De fleste af de nye kunder har skiftet fra Telmore,« fortæller CBB Mobils administrerende direktør Teddy Søgaard Pedersen til it-avisen ComON.

Mange af Telmore-kunderne har luftet utilfredshed over at skulle tilbage til det tidligere statsmonopol TDC, som de netop forlod til fordel for Telmore. Derfor søger de nu til et andet af de oprørske alternativer.

»Telmores stifter Frank Rasmussen har været meget aktiv i debatten for større konkurrence, og derfor er der jo nok nogle af Telmore-kunderne, der nu føler dig ført en smule bag lyset,« uddyber Teddy Søgaard Pedersen, der dog ikke forventer, at der bliver tale om en større folkevandring fra Telmore til CBB.

»Det massive flugtscenarium, som nogle har stillet op, tror jeg simpelthen ikke på,« kommenterer Teddy Søgaard Pedersen.

CBB's ejere har tirsdag over for it-avisen ComON afsløret, at selskabet fører afgørende forhandlinger med syv selskaber om et helt eller delvist køb. Disse forhandlinger ventes afsluttet inden udgangen af april.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere