Elbil-parade i København

På søndag er der klimavenlig motorparade med elbiler og en enkelt el-motorcykel gennem København.

Der er mange usædvanlige fartøjer på gaderne i København i de kommende dage. De fleste producenter af elbiler har sendt deres prototyper til byen under klimatopmødet i Bella Center fra den 7.-18. december. På søndag d. 13. december er der mulighed for at opleve en hel parade af elbiler, som skulle være den første af sin slags i verden. Her deltager både de store producenter og private ejere af elbiler. Det ventes at op mod 80 klimavenlige køretøjer af forskellige fabrikater vil deltage i paraden.

Ruten starter ved Vester Voldgade og fører gennem byen - læs mere om den planlagte rute på denne adresse. Paraden starter kl. 14.30 og inden køreturen gennem byen er der mulighed for at tage elbilerne i nærmere øjesyn ved Rådhuspladsen. De klimavenlige biler deltager også i et kunstværk, hvor bilerne med grønt LED-lys danner ordet CO2 i byens gader.

Bilerne skal køre en rute, der, set fra luften, danner et CO2. Bilerne er forsynet med GPS så ”maleriet” vil kunne følges online.

Foruden elbilerne er der også én enkelt elektrisk motorcykel med i paraden. Det er Siemens, der stiller med en håndbygget prototype, som også vises frem hele ugen i Hopenhagen udstillingen på Rådhuspladsen. E-motorcyklen har en tophastighed på 120 km/t og en maksimal rækkevidde på lidt over 100 km mellem opladninger. Den er bygget sammen med Orange County Choppers i USA.

På Rådhuspladsen er der også mulighed for at tage en prøvetur i en Tesla Roadster elbil i de kommende dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere