Kan internet erstatte din partner?

Hver fjerde amerikaner mener at internettet kan erstatte deres partner. En ud af ti er klar til at få en internet-chip implanteret i hjernen.

Kan internettet erstatte din partner? Hver fjerde amerikaner er ikke i tvivl om, at svaret på dette spørgsmål er »ja«. Det fortæller en ny undersøgelse, hvor 10.000 internet-brugere i USA har svaret på kuriøse spørgsmål som »er du klar til at få en internet-chip implanteret i din hjerne?« og »har internet bragt dig tættere på Gud?«.

En tiendedel af de adspurgte er villige til at få en chip implanteret i hjernen, hvis det kan give dem direkte tanke-adgang til nettet. Sjovt nok er dobbelt så mange - hver femte - klar til at implantere en chip i deres mindreårige børn, så de kan overvåge deres færden.

Hver fjerde amerikaner har en profil hos en internet-tjeneste som Facebook eller Myspace - og det er hele fire ud af fem i aldersgruppen 18-24 år. En ud af syv mener, at internettet er en vigtig del af deres identitet.

På spørgsmålet om Gud er meningerne delte. 10 pct. fortæller at nettet har bragt dem tættere på Gud, mens 6 pct. tværtimod mener at det har øget afstanden.

De adspurgte blev også bedt om at vurdere, hvorvidt iPhone er mere sexet end Halle Berry, Scarlett Johansson eller Patrick Dempsey. Og her kom Apple-telefonen ind på en klar sidsteplads.

Og som en sjov vinkel på debatten om identitets-tyveri svarede en femtedel af de adspurgte, at de er parat til at ændre deres navn, hvis nogen tilbyder at betale 100.000 dollar for deres gamle navn.

Blandt de 18-24-årige er det hele 34 procent, der er parat til at sælge - omend ikke deres sjæl, så ihvertfald deres identitet mod den rette betaling.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere