Internet-auktion med mærkevarer

Den 12. januar åbnede en ny auktion med mærkevarer på Internet. Adressen er www.bidlet.dk, hvor man blandt andet kan byde på Nokia Widescreen TV, Braun barbermaskiner, Hugo Boss Ure, Black & Deckers mest avancerede boremaskiner, Sony Playstations, Scott Snowboards, Yonex Squashketchere, IBM pc'er, rejser verden rundt og meget mere. Alle auktioner har en startpris på 1 krone - hver gang. Hvor meget man ender med at betale er helt op til den enkelte.


"1 krone - hver gang. Lavere går vi ikke. Det er vores motto, og det er hele idéen bag bidlet.dk. Vi sætter varen til salg for kun 1 krone, så er det op til den enkelte, hvor meget man er villig til at byde på produktet. Alle auktioner starter ved samme beløb uanset om det gælder en ny cykel, en kaffemaskine, en computer, en rejse eller et af de mange andre produkter på bidlet.dk," siger bidlet.dk's landschef Henrik Bech.


Syv måneders erfaringer fra bidlets svenske auktionsside viser, at der mindst er 20-40% at spare i forhold til priserne i detailhandelen. I Sverige er auktionsiden da også hurtigt blevet en stor succes, og bidlet er allerede både den største og bedst besøgte hjemmeside for handel med varer.


"Vi skal naturligvis ikke gøre os bedre, end vi er. Det er en forretning for os. Men vi mener, at vi giver forbrugerne nogle klare fordele. Det er ganske let at benytte vores auktioner, og man er sikker på, at man aldrig betaler mere for en vare, end man selv har lyst til. Erfaringen viser, at det ind i mellem er muligt at lave en rigtig god handel. Men varerne går naturligvis til højestbydende, det er jo en auktion. Vores opgave er derfor hele tiden at finde nye, spændende varer og holde en høj omsætnings-hastighed. Det betyder, at der altid vil være et godt tilbud, når man besøger bidlet.dk," siger bidlet.dk's landschef Henrik Bech.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Fiftytwo A/S
    Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere