Nyt cloud-baseret styresystem

Et israelsk-palæstinensisk programmørhold har udviklet et cloud-baseret styresystem med 15 GB gratis plads til dine data.

Efter tre års udviklingsarbejde er firmaet Ghost nu klar til at lancere sit internet-baserede styresystem i denne uge. Der er tale om et usædvanligt israelsk-palæstinensisk samarbejde, hvor en del af programmørerne sidder i Ramallah på Vestbredden, mens resten af de ansatte er placeret i den israelske by Modiin.

Målet er at flytte applikationerne over i browseren, hvor brugeren får adgang til en Virtual Computer. Her er der 15 GB fri plads til brugerens data, som så kan tilgås fra enhver computer eller mobiltelefon. Der er direkte integration med Google Docs og Zoho.

Ghost er ikke de eneste, der arbejder på et cloud-baseret styresystem, og den store fordel i en sådan platform er at man kan tilgå sine data fra forskellige enheder, uden at skulle være bekymret over, hvor de ligger henne.

Prøv det nye web-styresystem på http://g.ho.st.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere