Piratkopiering udbredt hos politiet

Hundredvis af politifolk i Australien har kopieret film på deres arbejdscomputere.

Piratkopiering af film er så udbredt hos det australske politi, at anklagemyndigheden nu har opgivet at retsforfølge de skyldige. Det skriver avisen The Australian.

En intern undersøgelse hos det sydaustralske politi har afsløret at hundredvis af politifolk har kopieret film på deres arbejds-computere.

Efterforskerne fandt et stort antal film på computerne, og politifolkene har øjensynligt haft travlt med at fremstille hjemmebrændte film-dvd'er.

Den australske lovgivning betyder at piratkopiering kan straffes med bøder og fængselsstraf i op til fem år.

Men myndighederne vil ikke indlede en officiel efterforskning for at identificere de skyldige politifolk. Det skyldes ifølge The Australian, at antallet af involverede politifolk er alt for stort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere