AMD slår Intels Pentium 1.7GHz processor

Tests af Intels nye flagskib, Pentium 4 1.7GHz processoren, viser, at den i flere tilfælde ikke kan følge med AMD's 1.33GHz Athlon.

Mandag lancerede Intels sit nye flagskib, en 1.7GHz Pentium 4 processor. Processoren skulle give Intel et forspring i forhold til konkurrenten AMD, hvis hurtigste processor er 1.33GHz udgaven af Athlon.


Men nu viser nye tests, foretaget af Tech Report, at Intels 1.7GHz processor ved flere lejligheder har store problemer med at følge med AMD's - på papiret - langt langsommere 1.33GHz Athlon processor. Det skriver digitoday.


Intel klarer sig bedst indenfor kategorien serveropgaver, hvorimod Athlon 1.3GHz klarer sig bedre end Pentium 1.7GHz i både Business WinStone målingen - en test, der primært benytter desktop programmer som regneark, tekstbehandling og webbrowsere til at afgøre systemets hastighed, og i Content Creation Winstone, der primært er grafiske værktøjer.


Herunder et par af resultaterne fra testen:



  • AMD vinder Business Winstone 2001 (kontorprogrammer)

  • AMD vinder Content Creation Winstone 2001 (grafikprogrammer)

  • AMD vinder Pov-Ray-Test (rendering af 3D billeder)

  • AMD vinder Lame-test (komprimering af MP3 filer)

  • AMD vinder Serious Sam OpenGL test

  • AMD vinder Windows Direct3D-testen

  • AMD vinder ScienceMark (fysik-beregning)
  • Intel vinder Quake III Team Arena OpenGL-testen

  • Intel vinder 3Dmark 2001 testen



Hele den overraskende test kan læses på Tech Reports hjemmeside.


(Kilde: digitoday)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere