Jensby er tilbage i Danmark

Fjerde januar invaderede det norske firma Inventive Danmark og slog dørene op i Lyngby. Det er dog ikke en helt almindelig norsk invasion. Bag det norske firma står nemlig pengemanden Asger Jensby, der tydeligst forbindes med IT Factory-skandalen, der endte med at køre Jensbys danske it-imperium i sænk.

»Det føles godt at etablere noget i Danmark igen,« siger Asger Jensby til den norske nyhedssite Glomdalen.no.

Inventive Danmark drives af de to partnere Kasper Madsen og Nichlas Gottschalck, der er ejer 45 procent af det danske selskab.

»Vi har været i gang under ti dage, men har allerede fået en del kunder,« fortæller Nichlas Gottschalck og fortsætter:

»Vi er tre på kontoret indtil videre og håber på at vækste forholdsvist hurtigt. Vi kommer ud med nogle produkter som ligger godt til det finansielle klima, som det er lige nu.«

Rolig ved Jensby
Samtidig ser Nichlas Gottschalck det som en fordel, at han arbejder sammen Asger Jensby, der trods sin rolle i sagen omkring IT Factory, stadig har et stort netværk.

»Jeg er ikke urolig over at være partner op med Asger Jensby. Jensby er jo ikke den eneste, der er blevet snydt af Stein Bagger. På samme måde er jeg jo heller ikke urolig over at have penge i Danske Bank. Asger er jo ikke med i den daglige drift, men har utrolig stor erfaring og et stort netværk. Det hjælper os,« siger Nichlas Gottschalck.

Asger Jensby har selv overfor norske Glomdalen.no udtrykt bekymring over, at IT Factory-skandalen kan få indflydelse for indtagelsen af det danske marked.

»Jeg håber ikke, det bliver min person, der kommer mest fokus på i forbindelse med etableringen af det nye selskab, men at Inventive Danmark vil blive omtalt på baggrund af de resultater selskabet skaber,« siger Jensby til Glomdalen.no.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere