My.MP3.com er klar igen

Musikken spiller igen hos den kontroversielle Internet-tjeneste My.MP3.com. Den fulde version koster nu 50 dollar om året.

Nu er det igen muligt at uploade sin CD-samling og lytte til alle sange med musiktjenesten My.MP3.com. Den omstridte service blev lukket ned i april efter flere sagsanlæg fra pladeselskaber, men siden har Internet-firmaet MP3.com bilagt den juridiske strid ved at betale et millionbeløb.


Databasen indeholder over 750.000 sange som MP3-streams. Det er kun muligt at lytte til musik, som man først har købt på CD, men til gengæld kan man hente hele sin CD-samling som MP3-musik, uanset hvor man befinder sig. Forudsat, at man kan finde en Internet-opkoblet pc.


My.MP3.com er relanceret i to udgaver. Den gratis version indeholder mange reklamer og begrænser antallet af CD'er til 25. Man kan også vælge at betale 50 dollar om året for den udvidede version, som indeholder færre reklamer, flere funktioner og giver adgang til at gemme 500 musik-CD'er.


(Kilde: PC World USA)


Læs også:

  • MP3.com betaler 53,4 mio. dollar til Universal



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Hewlett-Packard ApS
    Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere