Sony grundlægger digitalt filmselskab

Et nyt Sony-selskab skal producere digitale animationsfilm til det store biograflærred.

Med populære film som "Shrek" og "Ice Age" på nethinden har Sony Pictures besluttet at grundlægge sit eget animationsfirma, som skal producere digitale biograffilm. Det nye Sony-firma skal ledes af DreamWorks-veteranerne Sandra Rabins og Penney Finkelman Cox.

Flere end 150 animationseksperter kommer til at arbejde for det nye firma, som også kan trække på ressourcer i Sony's special-effects-selskab ImageWorks.

Den første produktion bliver en film "for hele familien", som kommer i biograferne i 2005, fortalte Sony på en analytiker-konference i sidste uge.

Sony fortæller at animationsfirmaet er et vigtigt element i firmaets strategi om at levere digital underholdning. Figurer fra filmene kan bruges i videospil til PlayStation eller tjenester på internet eller mobiltelefoner.

Finansiering og distribution af animationsfilmene skal overtages af filmselskabet Columbia Pictures, der også tilhører Sony.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere