IBM køber web content-udvikler

Lotus-kontorpakken vil nu blive styrket med web content-funktionalitet, efter at IBM har opkøbt alle tilgængelige aktier i Presence Online Pty Ltd - kendt under navnet Aptrix.

Aptrix er en privatejet, australsk leverandør af web
content management-software. IBM og Aptrix havde i forvejen et forretningsfællesskab omkring content management.

Softwaren fra Aptrix, som kommer til at indgå i Lotus-pakken gør det nemt for brugerne at indsamle, godkende, fordele og opdatere indhold på portaler og websites, oplyser Lotus-ejeren IBM.

Opkøbet skal sætte yderligere skub i IBM's Lotus Workplace Content Development, hvis formål er at styrke udvikling og forsyning af kritiske forretningsinformationer og mindsker omkostningerne med at håndtere indhold.

»Lotus Workplace-strategien er designet til at kombinere Lotus-løsninger med IBM WebSphere Portal og DB2 Content Manager-teknologi for at give kunderne en dynamisk, kosteffektiv og integreret platform, som kan skræddersyes til specifikke branche- og forretningsbehov,« fortæller Ambuj Goyal, general manager, Lotus Software, IBM Software Group.

»Tilføjelsen af Aptrix' web content management-teknologien og IBM's planer om at tilbyde Lotus Workplace Content Development vil hjælpe vores Lotus Workplace-kunder med at opnå maksimal værdi af indholdet, såvel som det vil hjælpe dem med at skræddersy deres infrastruktur efterhånden, som de bevæger sig hen imod et on demand-computermiljø,« supplerer han.

Med IBM's opkøb bliver Aptrix' ansatte og afdelinger, inklusive kontorerne i London og Massachusetts, integrerede i IBM Software Group under Lotus-forretningsdelen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere