Hvorfor ikke lave det man brænder for?

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 31. marts 2006.


To unge fyre fra Vejle er gået i markedet med et lille webudvikler-firma. Håbet er, at de om tre år kan kaldes en anerkendt virksomhed i branchen.

20 år. Det er, hvad det tager visse mennesker at beslutte sig for at starte egen virksomhed, med alt hvad det indebærer af papirarbejde og stramme deadlines.
Men Michael Wolstrup og Martin Tygsen, begge 20 år fra Vejle, rystede ikke på hænderne, da de 1. januar i år slog dørene op til deres kontor i Vejle, hvor de har slået sig ned som selvstændige webudviklere under navnet Venio.
- Venio er latin og betyder "at opstå". Vi vil signalere opstandelsen af et bureau, som udspringer af en kreativ udviklingsproces. Med navnet symboliserer vi nytænkning, erklærer de to virksomhedsejere.
De har blandt andet udviklet et auktionssystem, som de forventer sig meget af fremover. De har også specialudviklede løsninger til en række kunder inden for webudvikling, grafisk design og programmering. Desuden rådgiver de i internetbaseret markedsføring og søgemaskineoptimering.
Venio er startet for en kapital af dels personlige penge, dels en fælles optjent pulje. Virksomheden har ikke fået støtte udefra og er indtil nu selvfinansierende.
- Vi har valgt at blive iværksættere på grund af skabertrang. Vi har startet en tilværelse som iværksættere i en lav alder, og lysten til at fortsætte er kun blevet større med de erfaringer, vi har gjort os. Vi har den indstilling: Hvorfor ikke lave det, man brænder for? Det gør hverdagen spændende, og man skal gribe chancen, når den er der, mener de to, som er drevet af drømmen om at skabe noget, de kan være stolte af.
- Om tre år skulle Venio gerne være et veletableret selskab, med en god likvid beholdning. Vi håber, at vi om nogle år kan kalde os en anerkendt virksomhed i vores branche, og være vellidt hos vores kunder. Til den tid skulle vi også gerne kunne tilbyde dem et bredt sortiment af løsninger, siger Michael Wolstrup og Martin Tygsen.

Billedtekst:
Anerkendelse Michael Wolstrup og Martin
Tygsen, 20 år og stiftere af
webfirmaet Venio, vil skabe
sig et navn i branchen.

Boks:
Om Venio
Navn: Venio ApS
Start: 1. januar 2006
Stiftere: Michael Wolstrup
og Martin Tygsen.

OriginalModTime: 30-03-2006 14:39:43




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere