Munk IT medejer af ERP-organisation

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 10. marts 2006.


Munk IT bliver eneste danske medejer af den internationale ERP-organisation Partner Power.
Direkte adgang til at kunne lave forretning i udlandet og håb om en større omsætning. Det er begrundelsen for, at Munk IT indgår medejerskab af Partner Power.
Organisation, som har hovedkontor i Danmark, formidler Dynamics-løsninger i 42 lande. Et partnerskab gør det nemmere at lave forretning internationalt, mener administrerende direktør i Munk IT Bjarne Søballe.
- De har nogle modeller, der gør, at vi som leverandører slipper for bøvlet, siger Bjarne Søballe.
Svært ved at finde partnere
Medlemskabet giver Munk IT direkte adgang til et marked, der er præget af store internationale leverancer.
Tidligere har firmaet haft svært ved selv at finde partnere. Men fordi Partner Power kan tage projektansvaret, kan de enkelte leverandører nu koncentrere sig om produkterne.
- Det kommer helt sikkert til at give os noget forretning. Og vi har også allerede fået noget ud af den anden vej, hvor nogle af deres partnere skulle have lavet nogle ting i Danmark, som vi så har taget os af, siger Bjarne Søballe.
Munk IT får også adgang til et større produktionsapparat i lande, hvor produk­tionsomkostningerne er noget lavere end i Danmark. Og det er en indirekte vej til mere offshore-arbejde, siger Bjarne Søballe.
Ved at være med i organisationen vil Munk IT undgå at sige nej til kunder med afdelinger ude i verden. Nu kan arbejdet leveres af partnere i de pågældende lande.
Munk IT har 110 medarbejdere fordelt på afdelinger i Glostrup, Odense og Kolding. Virksomheden omsætter for cirka 130 millioner kroner på årsbasis.
Partner Power blev grundlagt for snart fire år siden af en kreds af tidligere medarbejdere fra Navision.

OriginalModTime: 09-03-2006 14:56:07




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere