Brancheløsninger er vejen frem

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den CTO d. 3. marts 2006.


Dynamics For Columbus IT Partner er brancheløsninger og integration vigtige elementer i ERP-projekter.

Mens Microsoft med Microsoft Dynamics er igang med at etablere én fælles ERP-platform, er Microsoft-partnerne godt igang med at udvikle specialiserede brancheløsninger på toppen af Microsofts produkter.
Strategien fra Microsoft er, at software-giganten udvikler en fælles grundplatform og at Microsofts partnere så sørger for, at produktet bliver attraktivt for forskellige brancher ved at tilbyde specialiserede brancheløsninger. En af Microsofts partnere er danske Columbus IT Partner.
Her ser salgs- og marketingdirektør John T. Hummelgaard positivt på Microsofts planer for Dynamics, selvom han ikke tror, der kommer en fælles platform i den nærmeste fremtid.
- Microsoft Dynamics er et godt signal til markedet. Jeg tror dog ikke på, at man på nuværende tidspunkt kan have én applikation, der dækker fra den lille virksomhed og helt op til de største. Der kommer til at gå mange år, mener John T. Gammelgaard.

Som Microsoft-partner er Columbus IT Partner meget fokuseret på brancheløsninger, for man oplever, at det er det, kunderne ønsker.
Virksomheden har netop frigivet to europæiske brancheløsninger under Microsoft-programmet Industry Builder Initiative. Under programmet har Microsoft identificeret en række brancher, der skal udvikles brancheløsninger til.
- Vi har udviklet en løsning til detailbranchen og en til IEM (Industrial Equipment and Manufacturing, red.), siger John T. Hummelgaard.
Løsningen til detailhandlen består af en kasseterminal som frontend og et Axapta-system som backend. Løsningen kan både etableres med en forretnings eksisterende kassseterminaler eller den kan leveres som en fuldstændig løsning.
På samme måde er løsningen til IEM-markedet en fuldstændig løsning.
- Løsningen er rettet mod projektorienterede virksomheder. Den dækker hele fasen fra tilbudsfase over konstruktion med integration til CAD-system, styring af delproduktion hos underleverandører, montering, installering hos kunde samt service, og vedligeholdelse, siger John T. Hummelgaard, der ser brancheløsninger som måden at sælge ERP-systemer på. Ifølge John T. Hummelgaard kræver en ordentlig ERP-løsning også integration.
- Det er vigtigt med integration på tværs af Microsoft-produkterne. Produkterne skal smelte sammen til en fælles brugeroplevelse og der skal være genbrug af data på tværs af applikationerne, siger John T. Hummelgaard.
Hvis der skal integreres til ikke-Microsoft-systemer anvender Columbus IT Partner Galaxy eller Biztalk.

Billedtekst:
xal-support - Selv om Microsoft ikke udvikler XAL længere og stopper al support og vedligehold i 2009, fortsætter vi med XAL-support, så længe der er kunder, der anvender XAL, siger John T. Hummelgaard, Columbus IT Partner.

OriginalModTime: 02-03-2006 14:26:02




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere