Xerox fyrer Tech Data

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 3. februar 2006.


Scribona bliver hoveddistributør for Xerox i Norden. Det betyder, at Xerox dropper Tech Data som distributør i Danmark.
Xerox Europa skæ­­rer voldsomt i antallet af distributører, og det går ud over Tech Data, når Scribona får ny rolle som hoveddistributør i Norden af Xerox-produkter.
- Vi har haft distributionen af Xerox i Danmark i halvandet år, og det har ikke været en god forretning, siger Bengt Duus Svensson, der er produkt- og marketingdirektør for Tech ­Data.
Scribona er i modsætning til Tech Data begejstret for Xerox.
- Til forskel fra Tech Data,
så har vi godt fat i salget til ­Xerox-partnerne og har en dedikeret organisation internt rettet mod Xerox-partnerne, fortæller Lars Götzsche, administrerende direktør, Scribona Danmark.
Han mener, at aftalen med Xerox er et godt eksempel på Scribonas succes med at tilføre ekstra værdi i distributionsleddet og dermed et farvel til den traditionelle boksflytterdistributør.
Vil fordoble omsætningen
Xerox ønsker med en ny distributionsmodel i Vesteuropa at komme bredere ud i markedet, øge sin effektivitet og komme tættere på kunderne.
Midlet er at reducere sine nuværende 49 nationalt baserede distributører til 3 hoveddistributører, hvor Scribona altså er valgt som den fortsættende distributør for Norden.
I alt bliver der 16 distributører i Vesteuropa, der alle er datterselskaber af Tech Data, Ingram Micro og altså Scribona for Norden.
Med aftalen forventer Scribona at fordoble salget af Xerox-produkter på nordisk plan til omkring 689 millioner kroner om året.
- Vores Xerox-forretning vokser kraftigt, og indtjeningen følger med op, forsikrer Scribonas direktør, Lars Götzsche.

Billetekst:
- Til forskel fra Tech Data, så har vi godt fat i salget til Xerox-­partnerne og har en dedikeret organisation internt rettet mod Xerox-partnerne, fortæller Lars Götzsche, administrerende direktør, Scribona Danmark.

OriginalModTime: 02-02-2006 15:19:37




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere