Microworld åbner ny boghandel

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 7. oktober 2005.


Den danske kursusvirksomhed Microworld har sat stikket i til en ny online-boghandel, der skal opfylde it-folks behov for viden.
Kursusvirksomheden Microworld udvider nu sit aktivitetsområde med en ny e-boghandel, der tilbyder it-bøger og -hæfter.
Som tovholder for den nye boghandel har Microworld ansat Michael Stenhøj, der det seneste års tid har opbygget det nye koncept bag Microworld Books.
Michael Stenhøj stod i 1996-2002 for at opbygge Bookworld for IDG (der blandt andet udgiver Computerworld). Bookworld blev i 2002 solgt til Ravenholm, hvor Michael Stenhøj fulgte med som nordisk ansvarlig for videreudviklingen.
Køb lokalt
- Det skal være attraktivt at købe it-bøgerne lokalt hos Microworld i stedet for i USA. Vi satser på god service og professionel rådgivning - og kan, grundet vores gode kontakter til leverandørerne, lancere spændende kampagner med helt op til 50 procents besparelser til vore online-medlemmer, siger Michael Stenhøj.
Microworld er officiel distributør af blandt andet Microsoft Press og kan derfor efter eget udsagn tilbyde favorable priser direkte til slutkunden. Ud over Microsoft Press har Microworld Books også bøger fra forlag som Libris og Sybex.

mwbooks.dk




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere