Tætpakket router med NAS og LCD-skærm

D-Link har spækket sin nyeste trådløse router med funktioner, at det må stille de fleste it-nørder tilfredse. Den har LCD-skærm, FTP-server og plads til en 500 gigabyte harddisk. Se den digitale blæksprutte her.

En ny legekammerat fra D-link er snart parat til flytte ind i dit digitale hjem, men DIR-685 er ikke helt som alle de andre elektroniske dimser, du har fyldt huset op med.

Den udmærker sig ved at være en trådløs router udstyret med et utal af funktioner. Hvis vi skulle skrive om dem alle, ville denne artikel blive på størrelse med en telefonbog.

Derfor ser vi kun på de mest interessante, og her kommer harddisken ind i billedet.

Den gemmer sig under overfladen på DIR-685, og derfor kan enheden fungere som en NAS (læs mere om teknologien her).

Den har også UPnP-server-funktioner, og det vil sige, at nogle af hjemmets elektroniske enheder kan få lov at kommunikere intelligent med hinanden, så medieindhold fra DIR-685 eksempelvis streames til PlayStation 3-spilkonsollen på børneværelset.

Samtidig er det muligt at skifte harddisken ud på DIR-685, mens enheden er tændt. Det foregår via en port i siden, hvor du kan tage den 2,5 tommer SATA-harddisk ud og erstatte den med en ny, hvis du har brug for mere plads.

Som udgangspunkt leveres DIR-965 dog helt uden harddisk, så du må til lommerne, hvis du vil udnytte NAS-funktionaliteten fra start. Enheden sluger harddisk med en størrelse på op mod 500 gigabyte.

Brug LCD-skærmen som fotoramme

På fronten er der blevet plads til en LCD-skærm på 3,2 tommer. D-Link tror selv, at det vil blive et stort hit at læse RSS-feed og få vejrudsigten via skærmen. Men med den begrænsede skærmstørrelse kræver det i hvert fald, at du ikke har dårlige øjne...

En interessant detalje er dog, at det er muligt at sende billeder fra mobil eller computer til LCD-skærmen. Det vil sige, at hvis du er på farten, kan du stadig sende billeder hjem til lillemor og resten af familien, så de ikke glemmer, hvordan du ser ud. Vi har tidligere set fotorammer med en lignende funktion.

Yderligere kan enheden håndtere BitTorrent-downloads, og via en indbygget FTP-server har du adgang til dokumenter, billeder og musik. Det kan ske via en computer, du har koblet på hjemmenetværket, men du kan også få adgang til indholdet, hvis du er på farten. Du kan læse mere om specifikationerne for D-Link her.

Den højpotente router er ude i butikkerne til august, og prisen bliver 1.995 kroner. Det er uden harddisk, som du må købe ved siden af.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere