EET atter ind i varmen

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 12. august 2005.


Kingston har taget distributøren EET ind i varmen igen. Det skyldes, at Kingston mangler en value added reseller inden for high end-servere.

Tiden læger som bekendt alle sår. Således også de sår, der måtte have blødt, efter ram-producenten Kingston Technologies i 2002 smækkede døren i for næsen af EET Nordic og valgte at droppe EET som distributør for en række europæiske lande. Dengang hed det, at EET var illoyal og ikke satsede tilstrækkeligt på Kingstons produkter. Men i dag har piben - for nu at blive i fraserne - fået en anden lyd.
- EET har fået en række nye produkter, som retter sig mod servere, og vi savner netop en partner, der kan stå for noget forretningsudvikling inden for ram til servere, siger landechef for Kingston i Danmark Lars Christensen.
Personlige relationer
Aftalen mellem EET gælder kun Danmark og omfatter først og fremmest Kingstons brandede ram, som hyppigst bruges i mærkevaremaskiner.
- Vi forventer, at EET kan levere en tættere kontakt mod de store virksomheder, der har mange servere, og vi har en forventning om at få en vækst inden for serverram, siger Lars Christensen.
Han peger blandt andet på, at de nye servere, der vil komme på markedet i løbet af det næste års tid, vil være i stand til at håndtere betydeligt større ram-kapacitet end de nuværende.
- Man vil om kort tid se maskiner, der kan tage 192 gigabyte ram, og der vil hastigheden på maskinerne komme kraftigt i vejret, for når man først kan lægge hele databasen og softwareapplikationen op i ram, så vil det betyde en flere hundrede gange hurtigere computerproces, fortæller Kingstondirektøren.
Siden bruddet i 2002 har EET fået ny ledelse, og Lars Christensen oplyser, at samarbejdet netop er kommet i stand på grund af de personlige relationer med den nye ledelse i EET.

Billedtekst:
- Vi forventer, at EET kan levere en tættere kontakt mod de store virksomheder, der har mange servere, siger landechef for Kingston Technologies Lars Christensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere