Kort nyt

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 17. december 2004.


Fyns Amt vælger Silkeborg Data til lønopgave
Fyns Amt har efter EU-udbud om et løn- og personalesystem valgt at indgå en ny, flerårig aftale med Silkeborg Data, som også fremover skal stå for beregning og udbetaling af løn til alle ansatte på amtets sygehuse i de kommende år. Parterne har samarbejdet på lønområdet siden 1970. Silkeborg Data arbejder i forvejen sammen med Vejle Amt, Ribe Amt og Sønderjyllands Amt, som sammen med Fyns Amt udgør den nye Region Syddanmark. td

Anbefaler et års binding
Konkurrencestyrelsen anbefaler Konkurrencerådet at godkende, at mobilkunder kan bindes i op til et år, skriver Børsen. Fremover skal samtlige mobilselskaber have lov til at låse telefonen til en bestemt operatør i op til 12 måneder - mod i dag seks. Det vil give forbrugerne flere valgmuligheder og skabe større gennemsigtighed i priser og ydelser. Det er konklusionen fra Konkurrencestyrelsen, der varmt anbefaler landets øverste konkurrencemyndighed, Konkurrencerådet, at give samtlige mobilselskaber samme frihedsgrader, som 3 for nylig fik.
td

EDB Gruppen sælger ERP-selskab
EDB Gruppen har solgt sit datterselskab Strongline, som forhandler ERP-systemet
Iscala. Køberen er den Nasdaq-noterede virksomhed Epicor Software Solutions, som tidligere på året købte amerikanske Scala Solutions, firmaet bag netop Iscala. Salget forventes at forbedre bundlinien hos EDB Gruppen med omkring 15 millioner kroner efter skat i årsregnskabet for 2004.
rst/td

TDC forbereder outsourcing af it-opgaver
TDC er ved at forberede outsourcing af it-opgaver for et tocifret millionbeløb årligt, og 264 arbejdspladser vil dermed blive skåret væk, skriver ErhvervsBladet. Outsourcing af den decentrale pc-drift og oversætterfunktionen afsluttes formodentlig i januar 2005, mens der stadig forhandles om overtagelse af udvikling og tilpasning af økonomistyringssystemer. De interesserede er IBM, CSC, Accenture og Capgemini. Administrerende direktør i TDC Services, Klaus Pedersen, oplyser, at man har lagt stor vægt på åben kommunikation med medarbejderne i processen. Outsourcingstrategien er også blevet forfulgt af TDC's konkurrenter på telemarkedet, Tele2, Telenor og Telia.
td




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere