Pioneer kaster skærme i it-kanalen

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 10. december 2004.


Elektronikgiganten Pioneer er nu på vej ind
i it-kanelen. Nyt samarbejde med Silkeborg-distributøren Inter-Data skal bringe Pioneers plasmaskærme ud i it-kanalen.

PARTNER Den japanske elektronikgigant Pioneer vil nu have sine plasmaskærme ud i it-kanalen. Derfor har selskabets danske afdeling indledt samarbejde med Silkeborg-distributøren Inter-Data om forhandling af Pioneers plasmaskærme til det professionelle marked.
- Vi har ikke tradition for at sælge vores plasmaskærme via it-kanalen og slet ikke via en distributør, så det, vi prøver nu, er at lave et samarbejde med Inter-Data, så de kan gå ud og tilbyde de løsninger, som vi traditionelt sælger gennem de professionelle av-installatører. Vi tror, der er mange it-chefer derude, som også kunne finde på at bestille plasmaskærme til eksempelvis mødelokaler og præsentationsbrug, siger salgschef i Pioneer Michael Wulf.
Satsningen på it-kanalen skyldes ikke mindst, at en række andre plasma-leverandører har sat fokus på salg på dette marked.
- Det er nyt i it-kanalen, at vi præsenterer vores produkter der, og baggrunden er, at vi kan se på vores konkurrenter, at de har et stigende salg den vej rundt, og det ønsker vi også at få en del af, siger Michael Wulf.
Pioneer og Inter-Data har fundet hinanden, blandt an-
det fordi Inter-Data ikke har plasma-skærme i sit sortiment, så Pioneer bliver eneleverandør af plasma til Inter-Data.
Kvalitet frem for pris
Michael Wulf forventer, at Pioneers produktkvalitet vil være med til at skabe tilstrækkelig opmærksomhed omkring produkterne.
- Vi har højopløselige skærme som fokusområde, hvor mange af de skærme, der sælges i kanalen i dag, er lavopløselige. Vores mindste skærm har XGA-opløsning på 1024 ? 768, hvilket er velegnet til it. Pris og kvalitet følges ad i denne sammenhæng. Vi skal ikke ud og slås på prisen, for vi har et kvalitetsprodukt, som ligger til den rigtige pris på markedet, siger Michael Wulf.
Salgschefen oplyser endvidere, at Pioneer i maj måned i år overtog NEC's plasmaproduktion, hvilket har betydet en væsentlig større volumen og en bredere produktlinie, så Pioneer nu kan tilbyde plasma-skærme fra 42 tommer op til 61 tommer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere