Axcess i ny millionordre til Hydro Texaco

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 1. oktober 2004.


Netværksvirksomheden Axcess skal implementere IP-teknologi til ca. 450 Hydro Texaco-tankstationer i Danmark samt drive systemet de næste fem år.

Axcess vil ikke oplyse den samlede pris, men administrerende direktør, Stig Abildsø, vil dog godt sige, at ordren fra Hydro Texaco løber op i et tocifret millionbeløb.
Det nye system skal erstatte et 15 år gammelt x.21-net, og it-direktør i Hydro Texaco Henrik Binger forventer, at den nye løsning både vil medføre betydelige besparelser og nye muligheder.
- Projektet har været drevet af økonomiske besparelser på de basale driftsomkostninger samt IP-baserede tjenester som eksempelvis kreditkorttransaktioner, online-prisskilte, online-kasseterminaler og online-support, der sikrer bedre information mellem stationer og hovedkontoret. Nettet skaber også nye muligheder som IP-telefoni, overvågning, e-learning og hotspots, siger Henrik Binger.
Stig Abildsø ser ordren som et bevis på, at Axcess' netstrategi, der blandt andet satser på IP-baserede serviceløsninger samt Citrix, er den rigtige.
- Aftalen viser, at vores satsning, inden for vores fire områder, er en god investering. Vi har på kun fire år opnået en stor markedsandel i Danmark og vi vil fortsætte med at øge og udvikle vores kompetencer og koncepter inden for vores fire områder, siger han.
At det går godt for Axcess understreges af det netop afleverede årsregnskab, hvor netværksspecialisten kan notere en vækst i omsætningen på 29 procent fra godt 58 millioner kroner til godt 75 millioner kroner.
Årets resultat er steget med en million fra 2,7 millioner kroner til 3,7 millioner kroner.

Billedtekst: : - Vi har fokuseret på nye teknologier som netværkssikkerhed, IP-telefoni og Citrix. På disse områder har vi haft tocifret vækst, siger administrerende direktør i Axcess Stig Abildsø. Foto: Camilla Schiøler




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere