Så bygger jeg en mur...

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 24. september 2004.


Texas Instruments Kim Breum-Christensen finder sit åndelige frirum med en murerske i hånden på sin landejendom.

Det kan ikke betale sig at lede efter den administrerende direktør for Texas Instruments, Kim Breum-Christensen, på kunstmuseerne, for der kommer han ikke. Bibliotekets afdeling for skønlitteratur er heller ikke stedet - og på gourmet-restauranterne har de formentlig heller ikke mødt ham. For hvis det er sandt, at vejen til mandens hjerte går gennem hans mave, skal det i Texas Instruments-direktørens tilfælde helst foregå via en svinekotelet fra de hjemlige køkkenregioner.
- Jeg er også drønkedelig på det område, påstår han i sin rolige, jyske tone:
- I over 20 år har jeg kun læst faglitteratur, selvom jeg selvfølgelig har læst en spændende krimi i ny og næ i sommerferien. Men når jeg skal slappe af, skal jeg helst bruge mine hænder, og så kan jeg godt finde på at bygge en mur på mit nedlagte landbrug i Dronninglund, siger han.
Enhver, der har prøvet at mure, ved, hvor svært det er. Men det får man naturligvis ikke en nordjyde af guds nåde - hans egne ord - til at indrømme.
- Jeg nyder ting, rent æstetisk, men jeg går ikke op i, hvem der har lavet dem.
Han kan dog godt nævne navnene på sin favoritmusik, for det er de store rock- og popgrupper fra dengang, verden endnu ikke var gået af lave i synthesizerbeats og rapmusik.
- Jeg lytter stadigvæk til Beatles, The Eagles, Dire Straits og Credence Clearwater Revival. Det irriterer ikke mine omgivelser. Tværtimod fornemmer jeg, at den gamle musik er ved at få en renæssance.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere