Ajour

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 19. december 2003.


Tip: Sov på dine synder ...
Manila: ... og aldrig på ryggen!
Sådan lød i hvert fald et par af de gode råd fra lytterne af en lokal filippinsk radiostation, som bragte et interview med en mand, der i hvert fald har lært lektien.
Det er nok muligt, at den, som sover, ej synder, men denne herre havde tilsyneladende gjort det forud for, at han trygt gik i seng og faldt i dyb søvn. Det stod i al sin gru klart for konen, som faldt over hans mobiltelefon med afslørende sms'er fra en anden kvinde.
Ifølge Reuters greb hun resolut en kniv og reducerede den sovende ægtefælle med en - for en mand - væsentlig legemsdel. Det blodige scenarie, som herefter udspillede sig, fik hende imidlertid omgående til at fortryde handlingen, så hun ilede til hospitalet med den blødende mand - men i farten uden den nok så væsentlige manglende kropsdel.
Kvinden ræsede tilbage til hjemmet, og da legemsdelen snart efter kunne indlægges sammen med sin ejermand, lykkedes det de dygtige læger at få genforenet kroppen. Til lokalradioen fortalte manden, at han nu har tilgivet sin kone - og fremover agter at sove med sin mobiltelefon under hovedpuden.

Milliard-shoppede
af kedsomhed
Berlin: Tre unge tyskere er kommet i politiets stærkeste søgelys, efter at de i forenet kedsomhed skulle have shoppet rundt på nettet og købt "julegaver" for et samlet beløb i omegnen af en milliard kroner! Det skriver CNN.com.
De tre 19-årige havde øjensynligt hacket sig ind på en online-auktion, hvor de investerede i varer såsom letvægtsfly, patenter, industrimaskiner, restauranter og kostbar kunst.
- De sagde, at de kedede sig og gjorde intet for at skjule, hvor sjovt de havde haft det, oplyser politiet i Limburg.
Da sagen nu er indberettet for anklagemyndigheden med henblik på yderligere forfølgelse, skal de tre teenageres familier nok alligevel ikke sætte næserne op efter ekstraordinære julegaver i år.

Billedtekst: Havde de så blot fordrevet kedsomheden med helt almindelige computerspil - ligesom andre raske drenge! Arkivfoto: Torben Klint

Skidt karakter i Microsoft-skrift
Redmond: Microsoft har måttet lægge en "gør-det-selv-hagekors-fjerner" ud på sin hjemmeside efter klager over, at en af skrift-fontene i en række Microsoft Office-applikationer indeholdt det forhadte symbol på nazisme og antisemitisme.
Microsoft beklager dybt over for offentligheden, at tegnet har sneget sig ind blandt ganske fredsommelige tal og bogstaver, men forsikrer, at det ikke har været hensigten at vække anstød.
Hagekorset er et urgammelt symbol, som har været brugt verden over i mange uskyldige sammenhænge, og som først fik den forhadte status med Hitlers anvendelse af det som Nazist-partiets varemærke.
Er ens pc i besiddelse af det dårlige tegn, kan rengøringsmidlet hentes på: http://support.microsoft.com/?kbid=833404




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere