Sådan har du aldrig browset før

Hvorfor surfe på gammeldags manér, når du med et trylleslag kan sparke din browser ind i fremtiden? Prøv Cooliris der er en helt ny måde at navigere rundt i nettets mange billeder og historier. Se her hvordan.

Vær klar til en mindre revolution.

For hvis du kører Firefox eller Internet Explorer, findes der et gratis plugin, som fuldkommen vender op og ned på din forestilling om at surfe på nettet.

Det hedder Cooliris og lægger sig som en skal oven på Firefox eller Explorer.

I stedet for tekstbaserede søgninger, der viser links til hjemmesider, giver Cooliris dig mulighed for via en lækker brugergrænseflade at surfe rundt i nettets millioner af billedfiler eller videoklip.

Det minder lidt om Microsofts Photosynth, som vi tidligere har omtalt her. Navigationen foregår nemlig også gnidningssfrit mellem de mange billeder, som du med musen scroller rundt iblandt. Du kan zoome ind og ud og dermed gå tæt på detaljer.

Hvis et billede fanger din opmærksomhed, kan du også forlade Cooliris med et klik og gå direkte ind på den webside, hvor billedet optræder.

Du hopper altså ind i Firefox' eller Internet Explorers traditionelle visning, og du har nu en lille knap, så du hurtigt kan gå tilbage til Cooliris igen.

Søg og du skal finde

Cooliris har allerede forskellige kategorier som sport, nyheder og underholdning, men indholdet er meget amerikansk orienteret. Heldigvis kan du selv foretage søgninger via Cooliris på Google og Yahoo samt fotosiden Flickr.

Resultaterne vises som en gigantisk mosaik baseret på thumbnails, du kan zoome ind på.

Det er også muligt at søge blandt YouTube-videoer med Cooliris, og sekvenserne kan sagtens køre, mens programmet er aktiveret. Du kan også få vist videoerne i fuld skærm.

Hvis du er parat til en meget anderledes oplevelse af at navigere på nettet, så kan du downloade pluginet Cooliris gratis her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere